• contact@good4sure.nl
muziekinstrument

JOUW MUZIEKINSTRUMENT OPTIMAAL VERZEKERD: HET MUZIEK ZEKER PLAN

Je muziekinstrument is een belangrijk en waardevol bezit en wordt vaak door je meegenomen. Het risico van beschadiging, verlies of diefstal is daarom groot. Het Muziek Zeker Plan is een uitstekende verzekering speciaal ontwikkeld voor schade aan of verlies van je muziekinstrument. De verzekering is verkrijgbaar via je eigen muziekwinkel.

DE 5 VOORDELEN VAN HET MUZIEK ZEKER PLAN:

  • Uitstekende wereldwijde dekking
  • Scherpe premie en laag eigen risico
  • De verzekering kent geen afschrijving
  • De verzekering is verkrijgbaar via jouw muziekwinkel: makkelijk, vertrouwd en direct
  • Jouw muziekwinkel regelt je schade, je bent dus snel en persoonlijk geholpen

Bereken je premie!

Vul de rekentool hieronder in.
Waarde muziekinstrument
Huur je het muziekinstrument?
Wordt het muziekinstrument professioneel gebruikt?
Toelichting: Als je een beroepsmuzikant bent of iemand die regelmatig (= je treedt gemiddeld meer dan 1 keer per week op) substantiële inkomsten heeft met het bespelen van het te verzekeren instrument, vink dan "Ja" aan.

DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN:

1. Wat wordt er verzekerd?

Jouw muziekinstrumenten die aan ons zijn opgegeven en geaccepteerd, zijn verzekerd tegen beschadiging, verlies en diefstal.

2. Wanneer kan ik het Muziek Zeker Plan afsluiten en hoe?

Je kunt het Muziek Zeker Plan afsluiten bij aanschaf van jouw muziekinstrument in de winkel. Ook kun je je muziekinstrument laten verzekeren na taxatie door de winkel.

Indien jouw muziekinstrumenten een waarde van € 7.500,00 of meer hebben, dan verzoeken wij je eerst een kort aanvraagformulier in te vullen. Jouw muziekwinkel kan je hierbij verder helpen.

3. Is er een eigen risico?

Ja, het eigen risico in het geval van een schade bedraagt € 50,00.

4. Wat kost deze verzekering?

De premie voor deze verzekering kun je met bovenstaande tool berekenen. De premie innen wij middels automatische incasso.

5. Wat wordt uitgekeerd in geval van een schade?

Het Muziek Zeker Plan keert uit in natura. Dit betekent dat je muziekinstrument wordt gerepareerd of dat je dezelfde of een gelijkwaardig muziekinstrument krijgt, mocht er iets met jouw huidige muziekinstrument gebeuren.

De eerste 5 jaar kent de verzekering geen afschrijving. Muziekinstrumenten ouder dan 5 jaar kun je door jouw muziekwinkel laten taxeren en dan houden we voor de verzekering de getaxeerde waarde aan.

6. Hoe kan ik een schade indienen?

Wij vragen je een schade zo spoedig mogelijk aan jouw muziekwinkel te melden.

7. Dekt mijn inboedelverzekering dit niet?

In veel gevallen is schade of verlies van de muziekinstrument uitgesloten van de dekking. Op een inboedelverzekering zijn meestal alleen zaken in en rond je huis verzekerd. Het Muziek Zeker Plan is specifiek ontwikkeld voor het verzekeren van muziekinstrumenten, ook buitenshuis en tijdens reizen in het buitenland.

8. Wat is niet verzekerd?

Je bent onder andere niet verzekerd tegen schade veroorzaakt door slijtage, onverantwoordelijk gedrag en opzet. In de voorwaarden kun je precies lezen wat we niet verzekeren.

9. Kan ik ook van deze aanbieding gebruik maken als mijn muziekwinkel niet is aangesloten bij het Muziek Zeker Plan?

Nee, deze verzekeringsoplossing is speciaal ontwikkeld voor de klanten van muziekwinkels aangesloten bij het Muziek Zeker Plan.

10. Bij wie kan ik terecht voor schade, vragen en wijzigingen van de verzekering?

Hiervoor kun je terecht bij je muziekwinkel.
Good4Sure N.V.
Bezoekadres
Galvanistraat 34, 6716 AE Ede
KvK nummer: 74824678
Privacy statement
Disclaimer